Workshop ‘Podcasting’

Workshop ‘Podcasting’

Podcasts zijn wereldwijd populair. ‘On demand’ programma’s en radioshows luisteren. Dankzij het internet kan iedereen podcasts beluisteren, maar vooral ook maken en verspreiden.

Wat is een goede podcast? Waar moet je beginnen? Hoe werk je een idee uit tot een concrete podcast-show? Welke techniek en apparatuur komt er bij kijken? En hoe verspreid je je podcast? Op deze en meer vragen krijg je antwoord in de workshop ‘Podcasting’.

Workshop
De workshop bestaat uit een inleidend gedeelte waar uitleg wordt gegeven over podcasting. Het 2e gedeelte is de praktijk, waarbij de deelnemers, die verdeeld zijn in groepjes, elk een eigen podcast gaan maken.

Voor wie?
Iedereen kan deze workshop volgen. Jong, oud, met of zonder ervaring. De workshop is ideaal als teamuitje, een activiteit voor vriendengroepen en families of radio-liefhebbers. De workshopleider past zich aan het niveau van de groep aan. Het is een uitdagende leerzame ervaring, maar bovenal ook een leuke en gezellige teambuilding activiteit!

Begeleid door een radio professional
De workshop wordt altijd gegeven door een enthousiaste professionele radiomaker met landelijke radio- en podcast-ervaring. Hij of zij kan je de fijne kneepjes van het vak uitleggen en de groep begeleiden tot de leukste radioshow die de groep kan maken.

Tijdsduur en deelnemers
De tijdsduur van de workshop is doorgaans 3 uur, maar kan afhankelijk zijn van het aantal deelnemers. Neem vrijblijvend contact op voor informatie over de mogelijkheden of het aanvragen van een offerte.

Mobiele studio
We hebben de beschikking over 2 mobiele studio varianten voor op locatie: een uitgebreide en compacte set.

Kosten
Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat met tarieven of meer informatie.

Deelnemers: vanaf 8 personen. Minder kan ook, maar tarief wordt berekend vanaf 8 personen.

Voor de workshop gelden de algemene voorwaarden.

 

admin

Reacties zijn gesloten.