Workshop ‘Hoorspel maken’

Workshop ‘Hoorspel maken’

Typetjes, karakters en geluidseffecten staan centraal in deze workshop ‘Hoorspel maken’. De groep gaat aan de slag met een verhaal en script voor een hoorspel. Het mag zo gek, fantasierijk en creatief mogelijk. Iedereen krijgt een rol in het verhaal en met behulp van leuke stemmen en geluidseffecten komt het verhaal tot leven.

In de workshop wordt je uitgedaagd je stem op verschillende manieren te gebruiken en te stemacteren. Verleg je grenzen, stap uit je comfort zone en creëer jouw eigen karakter. Iedereen kan meedoen, ervaring is niet belangrijk.

Na afloop ontvangt iedereen het hoorspel als audiobestand. De workshop is inclusief een professionele mobiele opnamestudio en kan dus vrijwel overal plaatsvinden. Bij een groter aantal deelnemers worden er kleinere groepen gevormd met elk een eigen hoorspel en begeleider.

Op elke gewenste locatie in Nederland. Indien nodig kan er een locatie worden geregeld.

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat met tarieven of meer informatie.

Tijdsduur: vanaf 2 uur
Deelnemers: vanaf 8 personen. Minder kan ook, maar tarief wordt berekend vanaf 8 personen.

admin

Reacties zijn gesloten.