Workshop ‘Radiocommercial maken’

Workshop ‘Radiocommercial maken’

Hoe maak je een krachtige, grappige en opvallende radiocommercial? In deze workshop ga je samen met de groep aan de slag met het bedenken van een reclamespot. Voor een bedrijf of product, of een commercial over persoonlijke interesses of gericht op de jarige/bruid/bruidegom. De groep bepaalt het thema en onderwerp. De workshopbegeleider neemt de groep mee van brainstorm en script schrijven tot live opname in de professionele mobiele studio. Iedereen kan meedoen, ervaring is niet belangrijk.

Bij een groter aantal deelnemers worden er kleinere groepen gevormd met elk een eigen radiocommercial en begeleider.

Na afloop ontvangt iedereen de radiocommercial als audiobestand. De workshop is inclusief een professionele mobiele opnamestudio en kan dus vrijwel overal plaatsvinden. Indien nodig kan er een locatie worden geregeld.

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat met tarieven of meer informatie.

Tijdsduur: vanaf 3 uur
Deelnemers: vanaf 8 personen. Minder kan ook, maar tarief wordt berekend vanaf 8 personen.

admin

Reacties zijn gesloten.