Workshop ‘Voice-over en stemacteren’

Workshop ‘Voice-over en stemacteren’

Altijd al eens een commercial willen inspreken? Een voice-over van een documentaire? Of een typetje in een tekenfilm?

In deze workshop krijg je een introductie in de wereld van stemmenwerk. De workshopbegeleider is zelf professioneel voice-over en stemacteur en kan alles vertellen over hoe het werkt. Na de inleiding gaat de groep zelf aan de slag d.m.v. stemoefeningen en teksten inspreken. Vervolgens krijgt elke deelnemer de mogelijkheid om een eigen ‘stemdemo’ op te nemen met behulp van de oefenscripts. Iedereen kan meedoen, ervaring is niet belangrijk.

Na afloop ontvangt iedereen zijn of haar eigen stemdemo als audiobestand. De workshop is inclusief een professionele mobiele opnamestudio en kan dus vrijwel overal plaatsvinden. Indien nodig kan er een locatie worden geregeld.

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte met tarieven of meer informatie.

Tijdsduur: vanaf 3 uur
Deelnemers: 8-15 personen per groep. Minder kan ook, maar tarief wordt berekend vanaf 8 personen.

admin

Reacties zijn gesloten.